22-APR

KEIHARD LACHEN - ONELINER SHOW MET O.A ROEL C. VERBURG

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 10,25

Deurverkoop

€ 14

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

Lachen is vrolijke workout: om te glimlachen gebruik je 17 spieren, schaterlachen doe je met je hele lijf en de heilzame werking ervan kan dagenlang aanhouden. Wees de lachende eerste tijdens comedyshow Keihard Lachen. Tijdens deze bomvolle oneliner show zullen onder andere Roel C. Verburg, Riza Tisserand en Marc van Gestel het podium betreden.

Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij oa op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht en recent als vaste gast in Howard Komproe’s onelinerprogramma Padoem Patsss.

Cabaretier Riza Tisserand (1972) sloot zich in 2009 aan bij het comedygezelschap Comedy Explosion. Ook is Riza presentator van het radioprogramma ‘Weekend WaX’ bij FunX. Hij nam in 2015 deel aan ‘Padoem Patsss Oneliner Extravaganza’.

Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook heel melige observaties. Verwacht geen overdaad aan energie of emotie. De lach staat centraal. Hij is finalist van de Comedy Talent Award.